Om oss/meg

Lorem ipsum dolor sit amet, appareat euripidis.

Hva vi tilbyr

Vi benytter moderne teknologi, hvilket gir oss utrolig store fordeler i forhold til den ‘gammeldagse’ teknologien som ble brukt dengang man brukte analog film. Film man måtte fremkalle hos fotografen, hvor fargene var mildest talt delvis elendige, siden man selv ikke normalt hadde tilgang til såkalt ‘fagfoto’.

Idag er ikke det lenger noe problem, og den retusjeringen en fotograf kunne gjøre den gangen er i dag noe alle kan gjøre enkelt. Pluss at vi kan gjøre utrolig mye mer avanserte ting.

 

Dersom du har behov for å få tatt fotografier, det være seg til bryllup eller andre begivenheter, kan vi selvsagt stå til tjeneste. Det regner vel også de fleste med. Barnebilder er noe annet, for ikke å snakke om bilder av kjeledyr.

På den annen side kan det være mange andre situasjoner hvor man ønsker bilder. Har du for eksempel noen gode portrettbilder av deg selv? Kanskje du ønsker noen mer ‘dristige’ bilder? Mange ønsker å ha noen bilder som er annerledes enn de typiske snapshotene de har fra før, og dermed kan vi selvsagt hjelpe til med det.

Musikere har behovb for bilder til plakater og markedsføring, men du verden hvor mange som benytter langt dårligere bilder enn de de burde.

Retusjering av bilder er også noe vi kan hjelpe med. Det være seg å redigere dine digitale bilder. Sørge for å fikse fargene og fargebalansen, eller drive retusjering av bildet på vanlig måte.

Mange har bilder som er skadd, og som de gjerne vil ha gjort i orden, og det kan vi hjelpe til med. Vi kan også digitalisere dine gamle bilder, enten fra film og lysbilder, eller fra bildekopier på papir.

Vi bør alle være klar over at det ikke er kameraet som tar bildene. Hvor ofte har vi ikke hørt: ‘Du har et flott kamera, det må ta veldig gode bilder.’ Da kan vi bare svare: Ja, det stemmer det. Jeg har lært det alt jeg kan.

Vi har moderne utstyr, og kan bruke det. Men det er DIN drøm som skal virkeliggjøres – ikke vår. Derfor er samarbeid Alfa og Omega. Du må fortelle oss hva du ønsker, og så må du stole på at vi kan levere det du vil ha…

  • Kommersielle jobber 80% 80%
  • Bedriftsjobber 40% 40%
  • Bryllup 65% 65%

Lorem ipsum dolor sit amet, nullam omittantur eum ad, per justo choro electram ad, te est justo legendos. Natum labitur habemus in nam, in vel semper tamquam. Nam ut solum.

Det er en ting jeg setter pris på ved små barn. – De går ikke rundt og viser frem bilder av foreldrene sine.

Tage Danielsson

Kan vi hjelpe deg?

Om du har et behov du tror vi kan hjelpe deg med, ta kontakt med oss. Vi lover å svare deg raskt, og gi deg et tilbud på jobben.

Foto er ikke noen heksekunst, men det er enkelte ting man må kunne om resultatet skal bli bra. Har du behov for å få virkeliggjort en hemmelig drøm eller annet – ta kontakt med oss!

Ta Kontakt!