De fleste av oss har vel en slags oppfatning av hva som er et fotografi, og hvordan det «bør» se ut. Vi har noe vi liker, og noe vi ikke liker like godt. Slik er det også med bilder, og med dagens digitale verden kan vi gjøre både mangt og mye med bildene vi tar. Jeg vil derfor her vise en del bilder som er sværrt forskjellige, slik at du selv kan vurdere hva slags stil du liker best.

borgestadalleen

Dette bildet er fra Borgestadalléen mellom Skien og Porrsgrunn, og er et typisk bilde mange finner å være «pent» – slik de liker å se bilder.

et-spesielt-hus-i-sopot-i-polen

Dette huset i Sopot i Polen har en bar og restaurant i første etasje. Når man kommer ut derfra og ser huset, er det fort gjort å love å aldri drikke mer…

gresshoppe

Denne gresshoppen fikke jeg i søkeren på Kypros. Den klatret rundt på ei tom barnevogn, og jeg syntes det var en fin anledning å lage et makrobilde av den.

natrix-natrix-grass-snake

Denne slangen er fullstendig ufarlig, men man skal alltid være forsiktig med slanger om man ikke er meget godt kjent med dem. Denne er fra Kypros.

lars

Hvordan skal et portrett se ut? Det er det mange meninger om. Noen liker sort/hvitt, andre farger. Selv kombinerer jeg ofte forskjellige ting, slik jeg har gjort med dette bildet her.

det-smaker-med-en-halvliter